Concurs "Paturica mea"

Participantii la concurs - dati click aici

Se apropie Craciunul si ne-am gandit sa sarbatorim impreuna!

ActivitatiCopii impreuna cu Poarta-ma! va invita la o noua provocare!

Nu va punem sa faceti nici ornamente de brad, nici sa ne aratati bradul vostru si nici sa ne colindati. Va cerem sa faceti o paturica din ce material doriti voi prin metoda "patchwork", dar sa nu depaseasca marimea unei coli format A4 !

De ce o paturica? Ca sa aveti cu ce sa va inveliti cand va cuibariti in pat sau in fotoliu, langa bradul de Craciun si cititi o poveste frumoasa, sau cand va odihniti dupa ce ati colindat sau ati mesterit ornamentele de brad!

Daca ne place paturica voastra va oferim una adevarata! O minunatie lucrata de Diana care, pornind de la slinguri, a continuat cu paturici si pernute si cine stie pe ce taram va mai ajunge in lumea minunata a croitoriei...

Multumim sponsorului
care ofera premiile pentru acest concurs!

Concursul va lua sfarsit pe data de 20 decembrie 2011.

Reguli de participare:

 1. La concurs poate participa orice familie cu copii din Romania, dar si din afara tarii (premiul insa va fi trimis la o adresa din Romania). Se incadreaza aici si persoanele insarcinate!
 2. Sa fii membru al site-ului ActivitatiCopii.ro (daca nu esti, te poti inscrie in orice moment);
 3. Sa ai postate un numar de 10 mesaje pe forum in momentul in care se va termina concursul;
 4. Sa realizati (impreuna cu copilul, daca se poate) o paturica prin tehnica "patchwork" din ce material doriti voi: poate fi material textil, hartie imprimata, pictata de voi sau copii, etc.
 5. Fiecare copil are sansa de castig (chiar si bebelusul din burtica) - deci daca aveti mai multi copii puteti participa cu fiecare dintre ei - cu lucrari diferite;
 6. Sa se posteze pe blogul personal sau pe pagina de facebook (daca nu aveti sariti aceasta regula), un mesaj referitor la participarea la acest concurs;
 7. Concursul va avea loc pe forum la pagina de desfasurare a concursului.

Reguli de urmat la postarea mesajului:

 1. Titlul lucrarii;
 2. Cel putin o poza din momentul crearii si o poza cu rezultatul final;
 3. Materialele folosite;
 4. Prenumele si varsta copilului (daca nu le aveti in semnatura deja);
 5. Contributia copilului - daca exista;
 6. Raspunsul la intrebarea: "Cum ati aflat de aceasta tehnica?";

Atentie!

Regulile trebuiesc urmate intocmai si postate intr-un singur mesaj, altfel nu va vom lua in considerare participarea. Daca uitati sa completati o cerinta si doriti sa reveniti, va rugam sa o faceti intr-o postare completa, cu toate datele cerute!

Daca ai intrebari legate de utilizarea forumului, te asteptam la Administrative.
Daca nu te poti loga pe forum, scrie-ne la contact@activitaticopii.ro

Desemnarea castigatorilor

La sfarsitul perioadei de concurs (20 decembrie) juriul va alege un singur castigator.

Juriul va fi alcatuit din: Aniela (ActivitatiCopii), Diana (Poarta-ma!), si un alt membru care va fi anuntat ulterior.

Castigatorii

 • Castigatorii alesi vor fi anuntati in pagina de desfasurare a concursului.
 • Ne vor trimite la contact@activitaticopii.ro, adresa unde doresc sa primeasca premiul.
 • Atentie!
  - Castigatorul concursului ne va trimite adresa de livrare a premiului in maximum 7 zile de la publicarea castigatorilor, altfel vom considera ca a renuntat la premiu si se va face o noua alegere. Incercam trimiterea premiului inainte de Craciun asa ca si de voi depinde cand il primiti.
  - Premiul va fi trimis prin posta pe cheltuiala sponsorului nostru; daca acesta nu este ridicat in timp util si returnat, castigatorul va trebui sa plateasca pentru o noua livrare prin posta.

Premii

Castigatorul va primi o paturica lucrata de Diana prin tehnica "quilt" marca Poarta-ma!

Poarta-ma!

Diana a pornit in lumea afacerilor prin confectionarea si vinderea de slinguri prin intermediul blogului ei: Poarta-ma! De curand a lansat o noua linie de paturici si perne confectionate de ea.

Va invitam sa vizitati magazinul virtual Poarta-ma! si sa remarcati calitatea deosebita a produselor si preturile foarte bune pe care Diana le practica. Aceste paturici pot fi un minunat cadou de Craciun si nu numai. Atentie!!! Multitudinea culorilor si a materialelor face alegerea produselor preferate deosebit de dificila! Mai aduceti cativa prieteni sa va ajute!

Pentru orice detalii legate de produsele "Poarta-ma!" puteti lua legatura cu Diana Mateescu
www.sling.ro | www.poarta-ma.blogspot.com | www.sling.ro/forum/
+40 723 28 34 89

Daca doriti sa promovati acest concurs prin plasarea unui logo pe blog-ul sau site-ul vostru puteti copia codul html de aici:

Dimensiunea 200X200

<a href="http://www.activitaticopii.ro/concurs_paturica_mea"><img mce_src="/images/concurs/concurs_quilling2.jpg" alt="ActivitatiCopii.ro" width="200" src="http://www.activitaticopii.ro//images/concurs/concurs_paturica_mea1.jpg "height="200"/></a>

Daca intampinati dificultati nu ezitati sa ne contactati la e-mail: contact@activitaticopii.ro

 

Va multumim!
Echipa ActivitatiCopii