Despre ActivitatiCopii.ro

Proiectul www.ActivitatiCopii.ro este realizat de noi, Aniela si Gabriel Tanase, o familie cu doi copii, care a inteles cat de importanta este petrecerea timpului cu propriii copii in mod educativ.

Am creat acest spatiu de joaca virtual pentru toti cei care au in grija copii: parinti, educatori, bunici, bone si chiar frati mai mari.

Website-ul isi propune sa va dea idei si sa va antreneze in activitati cu si pentru copii. Navigand prin diferitele sectiuni veti vedea cat de simplu, amuzant si in acelasi timp creativ iti poti petrece timpul cu copiii. Chiar si fara bani sau cu un buget minim se pot gasi lucruri interesante de facut si care ii apropie pe cei mici mai mult de voi. Prin tot ce va sugeram aici sa puneti in aplicare, punem accentul pe dezvoltarea imaginatiei, creativitatii si inteligentei copiilor.

Pentru mai multe despre ActivitatiCopii cititi:

- "Tratat anti-plictiseala" - pe ZiarulCopiilor interviu acordat de Aniela pentru Irina Adamescu.

- "Aniela Tanase, mereu printre copii"- interviu acordat de Aniela pentru Femeiastie.ro

Click pentru a deveni prietenii nostri: Create Your Badge

Colaboratori:

Ordine alfabetica: Adriana Biolan (Caprioara), Alina Rotaru, Ana Tatu, Csaba Csoma, Franceska Schäuffele, Irina Adamescu, Laura Dumitru, Lucia Csoma, Luminita Nicolaescu, Madalina Nita, Mihaela Barbuceanu, Mihaela Botnaru,Mihaela Nitu, Narcisa Vadeanu, Natalia Corlean, Nicoleta Buduru, Raluca Negulescu, Simona Scurtu, Victoria Eftodii, Vlad Mititelu.

Contact

Daca doriti sa ne scrieti, adresa noastra de email este contact@ActivitatiCopii.ro. Va rugam sa ne trimiteti sugestiile si comentariile voastre legate de acest web site.

Sunt binevenite idei in legatura cu activitatile pe care care le-ar putea
desfasura copiii dar si operele micutilor vostri artisti.

Inregistrarea ca user va da posibilitatea de a participa la discutiile de pe forum, de a afla ce mai e nou pe site si in legatura cu alte activitati pentru copiii si oferte speciale.

 

Multumim,
Echipa ActivitatiCopii

Logo