Rebus Incepator

Acest gen de "rebus incepator" este un exercitiu foarte simplu pentru adulti, dar pentru copiii de gradinita sau de clasa intai este excelent pentru deprinderea scrierii literelor, recunoasterea cifrelor si invatarea conceptelor "vertical" si "orizontal". Recomandam printarea cu optiunea "versiune gata de tiparire" din dreapta jos a fiecarei pagini.

Recomandat

Copiilor care stiu sa recunoasca si sa scrie literele alfabetului.

Albine NOU!

Planete NOU!

 

 

 

 

Rebus Intermediar NOU!

In aceasta categorie am inclus un set de rebusuri mai avansate, in care copiii trebuie sa gaseasca cuvintele corespunzatore definitiilor din josul paginii. Cuvintele alese sunt simple si fac parte din vocabularul copiilor care merg deja la scoala. Unele cuvinte pot fi mai dificile. Parintii vor trebui sa ii ajute pe copii explicandu-le legatura dintre definitie si cuvantul corespunzator. Daca doriti sa contribuiti cu un nou rebus va rugam sa ne trimite-ti pe adresa contact@activitaticopii.ro lista dumneavoastra  de cuvinte si definitiile corespunzatoare si noi vom genera rebusul. Dumneavoastra veti primi credit si multi copii se vor bucura rezolvandu-l. Succes !  

Daca identificati greseli in rebusurile noastre va rugam sa ne contactati sau sa scrie-ti un comentariu si vom repara greseala imediat.

Activitati Pentru Copii si Parinti   Inapoi la Jocuri de Gandire